KETENLİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 2020/2021 öğretim yılı için okulumuzda 5.,6.,7.,8. sınıflarda birer şube mevcuttur. Okul öğrenci sayısı 51´ dir.

Belgegeçer - 0530124124205366708501

WEB - https://ketenliimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - Ketenli Mah. Mevlana Sok. No6 Seydişehir/Konya

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Ketenli mah. Mevlana Sokak No:6 Ketenli Kasabası Seydişehir/Konya

Adres - Ketenli Mah. Mevlana Sok. No6 Seydişehir/Konya

Ulaşım Öğretmen servisimiz mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Seydişehir ilçe merkezine 28 km, Konya il merkezine 80 km uzaklıktadır.